ODLIČNI NASTOPI UČENK IN UČENCEV NAŠE ŠOLE NA ŠOLSKEM DRŽAVNEM PRVENSTVU V AQVATLONU – NEŽA TURŠIČ DRŽAVNA PRVAKINJA, ROK VEJNOVIČ TRETJI!

Na kopališču Kodeljevo je v ponedeljek, 3. 6., potekalo šolsko državno prvenstvo v aqvatlonu. Tekmovalci so morali najprej opraviti s plavanjem, takoj za tem pa odteči še krog ali dva okoli kopališča.  Neža Turšič je postala šolska državna prvakinja v kategoriji starejših deklic, kjer je z odličnim plavanjem in nato še boljšim tekom, opravila z vso konkurenco.  Stopničke je zasluženo osvojil tudi Rok Vejnovič, ki je v hudi konkurenci mlajših dečkov, zasedel odlično tretje mesto. Tudi Rok je iz vode prišel med prvimi in si je z izvrstnim tekom pritekel odlično tretje mesto.

Tudi vsem ostalim tekmovalcem šole, ki so se preko področnega prvenstva, ki je prejšnji teden potekalo v Snoviku, uvrstili na državno prvenstvo, gre iskrena pohvala, za prikazane požrtvovalne in borbene nastope do zadnjim metrov. Reprezentanti šole so bili še: Taja Vejnovič, Neja Podbevšek, Marcel Pavlin, Izak Zupančič in Mark Milosavljević Saunig. Iskrene čestitke vsem!

Boštjan Posedi

(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost