V telovadnici OŠ Dragomelj je potekalo šolsko področno tekmovanje v namiznem tenisu. Pravico nastopa so imeli najboljši s tekmovanja domžalske regije. Našo šolo so tako zastopali Tara, Vita in Gaja Kobetič, Živa Markič, Andriy Pasichnyk in Lukas Tristan Nickel Kožel.
Tara, Vita in Gaja Kobetič so nastopile v absolutni konkurenci (s točkami Namiznoteniške zveze Slovenije). Področna prvakinja je postala Vita, srebrno medaljo je osvojila Tara, bronasto pa Gaja Kobetič. Živa Markič je osvojila srebrno medaljo v konkurenci učenk od 6. do 9. razreda. Andriy Pasichnyk se v konkurenci učencev od 6. do 9. razreda ni uspel uvrstiti v finalni del, Lukas Tristan Nickel Kožel pa je v isti kategoriji za vstop v četrtfinale naletel na kasnejšega zmagovalca tekmovanja – če bi bil žreb ugodnejši, bi zanesljivo uspel ponoviti dosežek s tekmovanja domžalske regije, kjer je dosegel tretje mesto.
V ekipnem delu je ekipa OŠ Rodica v postavi Tara, Gaja in Vita Kobetič, Živa Markič, Lukas Tristan Nickel Kožel in Andriy Pasichnyk, v polfinalu z rezultatom 3:1 premagala ekipo OŠ Simona Jenka iz Smlednika, v napetem in precej izenačenem finalu, kjer je o zmagovalcu odločala šele tekma mešanih dvojic, pa je naša ekipa s 3:2 ugnala ekipo OŠ Dragomelj in tako je ekipa OŠ Rodica postala letošnji področni prvak v namiznem tenisu ter osvojila nov pokal za doseženo prvo mesto.
Najboljša dva v posamičnem delu ter najboljša ekipa so se uvrstili v nadaljnje tekmovanje (četrtfinale), ki bo verjetno potekalo na Otočcu in upam, da bomo tam lahko poročali o novih uspehih ter napredovanju v polfinale letošnjih šolskih namiznoteniških tekmovanj. 
Vsem nastopajočim čestitke za prikazano igro ter dosežene uspehe. Trener Janez Stibrič  

   

(Skupno 6 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost