Draga učenka, dragi učenec!

 

Pravijo, da ima vsaka bitka svoje junake. V bitki šolanja na daljavo si pravi/-a junak/-inja TI. Zmoreš in premaguješ vse ovire, ki so del letošnjega šolskega leta. Le pogumno naprej. 

Pomembno je, da skrbiš za svoje duševno zdravje, se redno gibaš, ostaneš v dobri miselni kondiciji ter ne izgubiš motivacije za delo.

Če si do sedaj uspešno sledil/-a vsem zahtevam, si na dobri poti in ti želiva uspešno nadaljevanje. V kolikor pa s svojim šolskim delom doma nisi zadovoljen/-na ti predlagava, da si pogledaš vodič za uspešno delo doma ter razmisliš, kaj bi lahko pri svojem učenju še izboljšal/-a. V kolikor te pestijo neprijetne čustvene stiske si preberi nasvete za dobro počutje. Lahko se obrneš na svojo razredničarko/razrednika, pišeš nama – svetovalnima delavkama, pobrskaš v svetovalnici za mlade TO SEM JAZ ali pokličeš TOM telefon (116 111). Zapomni si, za vse težave odgovor je pogovor. 🙂

V tem kotičku te želiva seznaniti z mnogimi koristnimi informacijami, idejami oziroma predlogi, ki bi ti prišle prav (za učenje ali prosti čas). 

 

Obilo zdravja in energije za šolsko delo ti želiva,

svetovalni delavki Tjaša in Maja

 

 

GRADIVA ZA USPEŠNO DELO, POČUTJE IN PROSTI ČAS TER UPORABNE SPLETNE STRANI (klikni na sliko/besedilo in pobrskaj):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRISPEVKI IZ ŠOLSKEGA LETA 2019/2020:

(Skupno 11 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost