Nedavno je na Duplici pri Kamniku potekalo šolsko področno tekmovanje v namiznem tenisu, na katerega so se uvrstili najboljši iz domžalske, kamniške in medvoške regije. Našo šolo so zastopali najboljši s tekmovanja domžalske regije, ki so pridobili pravico do udeležbe na tekmovanju na višjem nivoju; Nika Kobetič, Vita Kobetič, Tara Kobetič, Gaja Kobetič, Brina Markič, Živa Markič, Žiga Popovič, Gašper Markič, Nejc Cafek in Lukas Tristan Nickel Koželj.

Tudi na področnem tekmovanju so bili doseženi odlični rezultati. Žiga Popovič je v konkurenci dečkov od 1. do 5. razreda osvojil peto mesto (v četrtfinalu je izgubil proti kasnejšemu zmagovalcu), Gašper Markič je v konkurenci dečkov od 6. do 9. razreda osvojil tretje mesto, Lukas Tristan Nickelj Koželj peto ter Nejc Cafek deveto mesto. Pri dekletih je v kategoriji deklic od 1. do 5. razreda Živa Markič osvojila drugo mesto, Brina Markič pa peto. V konkurenci deklice – absolutna kategorija (s točkami Namiznoteniške zveze Slovenije) je Tara Kobetič osvojila drugo mesto, Vita Kobetič tretje, Nika Kobetič četrto in Gaja Kobetič peto mesto.

 V ekipnem tekmovanju pa je ekipa OŠ Rodica pokazala vso svojo moč in suvereno premagala vse sodelujoče šolske ekipe ter osvojila prvo mesto.

Najboljši s področnega tekmovanja so se uvrstili na četrtfinale državnega prvenstva v namiznem tenisu in tudi na tem tekmovanju pričakujem dobre uspehe ter uvrstitev naprej  v polfinale in od tam tudi na finale državnega šolskega prvenstva v namiznem tenisu.

 Vsem čestitke za uspešne nastope na dosedanjih tekmovanjih.

 Janez Stibrič

(Skupno 59 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost