S poukom v šolskem letu 2015/2016 smo zaključili. Šolsko leto je bilo živahno, delovno, polno malih in velikih presenečenj, predvsem pa uspešno. Učenke in učenci svojo uspešnost izkazujejo s spričevali, obvestili, priznanji, pohvalami in nagradami. Želeli smo, da se veliko naučijo – tako po predpisanem učnem programu kot tudi preko vsebin ter dejavnosti, ki so jih lahko izbirali v interesnih programih, šolah v naravi, podaljšanem bivanju, jutranjem varstvu in v vsakodnevnih medsebojnih povezavah. Pogosto na uspeh gledamo z vidika najboljših ocen in najvišjih dosežkov. Tudi ti so pomembni, ampak najbolj pomemben je vloženi trud, zadovoljstvo z uspehom, ki je odraz prizadevnosti, delavnosti, medsebojnega sodelovanja in spoštovanja. Nenazadnje to v življenju šteje. Vsem učencem in učenkam iskreno čestitam za njihov uspeh in se zahvaljujem njihovim učiteljicam in učiteljem, da so jih vodili v svet novih znanj, jih učili živeti skupaj, pomagali premagovati ovire, reševali težave ter se veselili uspehov.

Vstopamo v počitniški čas. Vsi se moramo odpočiti in si nabrati svežih moči za nove izzive, za novo učenje, ki tudi v prostem času ne zamre. Otroci naj ne posedajo za računalnikom in televizijo, naj vsaj za nekaj časa pospravijo mobilne telefone, naj se gibljejo, se pogovarjajo in družijo, naj veliko berejo. Odrasli smo jim pri tem pomemben zgled.

Posredujemo še nekaj obvestil:

  • Učenci, ki zadnji dan pouka zaradi odsotnosti niso prevzeli šolske dokumentacije, lahko to storijo od 27. junija 2016 dalje v času od 7.00 do 15.00 ure v tajništvu šole.
  • Starši svoje otroke še vedno lahko prijavite na počitniški program, ki ga bomo v šoli izvajali v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Domžale, in sicer od 16. do 31. avgusta 2016. Informacija ter prijavnica sta objavljeni na šolski spletni strani. Počitniške programe izvajajo tudi druge organizacije in društva (informacijo o tem smo že posredovali, dostopna je tudi na naši spletni strani).
  • Na šolski spletni strani bomo v rubriki »STARŠI – dokumenti« objavili sezname delovnih zvezkov in potrebščin za šolsko leto 2016/2017, vloga za status športnika in drugo. Če naročila na delovne zvezke niste oddali v šoli, to lahko uredite sami v navedenih knjigarnah/papirnicah ali pa jih kupite kjerkoli drugje. Obvestila in dokumente bomo sproti dopolnjevali.
  • V drugi polovici avgusta bomo objavili urnike za novo šolsko leto.
  • Učenci so bili seznanjeni tudi s podatkom o njihovih razrednikih in razredničarkah v novem šolskem letu. V jeseni jih bodo pričakali:
oddelek razrednik oddelek razrednik
1. a ŠARC TATJANA in HUTH TJAŠA 6. a PEPELNAK ARNERIĆ MARIJA
1. b GOMBOC SIMONA in CERAR EMA 6. b BROVČ ALENKA
1. c LOGAR URŠKA in PODGORSKI ROSITKA 6. c VOLČINI DANICA
2. a MUČIBABIĆ IRENA 7. a STANČIČ JANA
2. b POKOVEC NATALIJA 7. b BERLEC ANDREJA
2. c TROBEC DAMJANA 7. c GRILJ VILMA
3. a JAKOŠ VASLE MATEJA 8. a VIDMAR MATEJA
3. b PEČEVNIK METKA 8. b DROBNE MARKO
3. c GABER PECELI ANITA 8. c MAH MARTIN
4. a TOMELJ JOŽA 9. a DEŠMAN PETRA
4. b GALE ANI 9. b LAPANJE IRENA
4. c ŠINCEK BRUNO 9. c SMOLE DUŠAN
5. a KOŽELJ JUHANT SONJA
5. b JERETINA ANŽIN DRAGA
5. c RAMOVŠ ŠTEFKA

 

Prijetne počitnice vsem in se ponovno srečamo v jeseni.

 

(Skupno 2 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost