Spoštovani starši, drage učenke, dragi učenci.

V prihajajočem tednu bo mesec dni, odkar smo običajni prihod v šolo, pouk in druge šolske in obšolske dejavnosti morali zamenjati z zelo drugačnim načinom učenja, preživljanja prostega časa, druženja ter stikov z drugimi.

Iz tedna v teden spoznavamo vso to drugačnost in ni malo vaših sporočil z željami, da bi se radi vrnili v čas pred 13. marcem. A ne gre: čas se vrti naprej, četudi vam je odvzeto, da bi se s sošolci in učitelji videvali v šolski učilnici, na hodniku, jedilnici ali na igrišču.

Pouk in izpolnjevanje šolskih obveznosti na daljavo sta zahtevna procesa, tega se vsi dobro zavedamo. Vaše učiteljice in učitelji si neizmerno prizadevajo, da napredujete, da se učite in da v stiku z vami (učenci in starši) sledijo napredku, pa tudi težavam. Ker bomo verjetno še nekaj časa doma, bomo postopoma pričeli preverjati, kaj ste se v zelo drugačnih okoliščinah naučili ter nekoliko kasneje pridobljeno znanje tudi ocenili.

A brez skrbi. Vse kar ste delali do sedaj, so učitelji skrbno pregledovali in načrtovali naslednje, domačemu delu prilagojene učne korake. Verjamemo, da boste in bomo zmogli tudi ta, zelo zahteven proces, ker na Rodici se ne damo, a ne?

Uspeli bomo s sodelovanjem in medsebojnim zaupanjem,

samo zdravi ostanite.

Ravnateljica:

Milena Vidovič

(Skupno 7 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost