S sproščanjem ukrepov, ki so v šolah veljali v obdobju obvladovanja in preprečevanja bolezni Covid-19, se postopoma vračamo k običajnemu izvajanju programa šole in drugih dejavnosti:

  • V tednu od 14. 3. do 18. 3. 2022 potekajo tudi govorilne ure in nekateri roditeljski sestanki.

O poteku govorilnih ur od 1. do 5. razreda (v živo in izjemoma na daljavo) vas bodo razredničarke posebej obvestile (kje poteka pogovor in kdaj ste vabljeni v šolo).

Na predmetni stopnji (za starše otrok od 6. do 9. razreda) željo po govorilni uri sporočite učitelju na njegov e-naslov – posredoval vam bo informacijo o časovnem terminu in morebitnem razgovoru na daljavo.

  • Roditeljski sestanki v mesecu marcu bodo potekali na daljavo (vabila posredujejo razredniki).
  • V mesecu aprilu 2022 bodo govorilne ure in roditeljski sestanki potekali v živo, v šoli.
  • Trenutno še velja pravilo, da obiskovalci šole uporabljate zaščitno masko za obraz.
  • Druge informacije: od ponedeljka, 14. 3. 2022, bo za učence predmetne stopnje pouk ponovno stekel v predmetnih učilnicah posameznih učiteljev (navodila bodo učencem posredovali razredniki, v urniku pa lahko spremljajo, v katerem prostoru poteka šolska ura); v teku je izvajanje dejavnosti zunaj šole (šole v naravi, dnevi dejavnosti, ekskurzije…), pri vstopanju v nekatere ustanove bodo morda še morali uporabljati zaščitne maske za obraz; vsi učenci predmetnega pouka so ponovno pričeli uporabljati svoje garderobne omarice.
(Skupno 8 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost